Tripti

Indisk Förrätter
Östersund

Indisk förrätt i Östersund bjuder på en mångfacetterad smakresa där traditionella indiska smaker och kryddor möter den lokala scenens mångfald. Med en rik historia av kryddiga aromer och en mångfald av rätter som tilltalar både köttälskare och vegetarianer, utgör dessa förrätter en central del av stadens gastronomiska landskap.

Papadam

Tunna krispiga chips av linsmjöl och svartpeppar, mangochutney

45 kr
Vegetable Samosa

Friterad indisk grönsakspirog

59 kr
Onion Bhaji

Friterade lök, blandad med olika kryddor

59 kr
Pakora Mix

Panerad och friterad potatis, aubergine, blomkål och lök

75 kr
Daal Poori

Friterat linsbröd

69 kr
Chicken Pakora

Friterade, panerade kycklingbitar

79 kr
Prawn Pakora

Friterade, panerade stora räkor

99 kr
Paneer Pakora

Friterade Paneer (Ost)

79 kr
Chicken soup

Indisk kycklingsoppa

99 kr
Räkor soup

Indisk räkor soppa

99 kr
Mango Chicken Sallad

Mix sallad blandad med grillad kyckling, mango, mynta och koriander

99 kr

I Från klassiska favoriter som samosas till djärva nyheter som tandoori räkor, varje rätt erbjuder en unik blandning av smaker som fångar essensen av det indiska kökets rika kulturarv pa Tripti.

Populär Indisk Förrätt: Favoriter i Östersund

Populära indiska förrätter i Östersund har gjort sitt avtryck, lockande matälskare med sina rika och smakrika smaker. En klassisk favorit är samosas, krispiga pajskal fyllda med smakrik potatis och gröna ärter, kryddade med garam masala och serverade med tamarind chutney för en perfekt balans mellan sötma och kryddighet. Denna förrätt är ett måste för den som vill uppleva indisk matkultur i sin mest tilltalande form.

Vegetarisk Förrätt: Grönsakernas Förtrollande Värld

På Tripti Restaurant i Östersund är Paneer Pakora en sann fröjd. Denna älskade indiska mat innehåller tärningar av färsk paneerost, marinerad i en blandning av kryddor och grammjöl och sedan friterad till en krispig gyllene perfektion. Serveras varm och krispig, den åtföljs av ett urval av mynta och tamarind, vilket förstärker dess rika, salta smak. Pakoras är garnerade med färsk koriander och ett stänk av chaat masala, vilket ger en lockande smak. Oavsett om den avnjuts som mellanmål eller som en del av en större måltid, Triptis Paneer Pakora är en kulinarisk godbit som du måste prova.

Papadam

På Tripti kan du njuta av vår Papadam, ett härligt mellanmål med tunna, krispiga chips gjorda av linsmjöl och kryddat med svartpeppar. Dessa krispiga godsaker kompletteras perfekt av vår syrliga mangochutney, vilket skapar en harmonisk blandning av smaker och texturer. Linsmjölet ger chipsen en unik, välsmakande smak, medan svartpeppar ger en subtil kick. Idealisk som förrätt eller lätt mellanmål, Papadam erbjuder en utsökt autentisk smak av det indiska köket.

Pakora Mix

På Tripti kan du njuta av vår Pakora Mix, ett lockande sortiment av panerade och stekta grönsaker. Den här smakrika rätten innehåller krispig potatis, mör aubergine, blomkål och lök, allt överdraget i en kryddad smet och stekt till gyllene perfektion. Varje tugga ger en härlig crunch och en explosion av salta smaker. Perfekt som förrätt eller mellanmål, vår Pakora Mix passar vackert med chutneys eller yoghurtdippar, och erbjuder en autentisk smak av indisk mat som säkerligen kommer att behaga.

Kyckling Pakora, Räkor Pakora, Paneer Pakora

På Tripti är vårt Pakora-utbud en höjdpunkt för alla måltider. Prova vår kyckling Pakora, med saftiga, panerade kycklingbitar stekt till en krispig, gyllene perfektion. För skaldjursentusiaster visar vår Räkor Pakora upp stora, saftiga räkor belagda med en smakrik kryddad panering och stekt tills de är oemotståndligt krispiga. Vår Paneer Pakora erbjuder ett utsökt vegetariskt alternativ, med kuber av paneerost insvept i en kryddad smet och stekt till en krispig finish. Varje pakora serveras med livfulla chutneyer som kompletterar deras rika smaker, vilket gör dem idealiska som aptitretare eller snacks. Njut av dessa traditionella favoriter som ger en touch av autentisk indisk mat till ditt bord på Tripti.

Vegetable Samosa

En grönsakssamosa är en klassisk indisk stekt paj fylld med en smakrik blandning av kryddade grönsaker. På Tripti har våra samosas en gyllene, krispig skorpa som omsluter en smakrik blandning av potatis, ärtor och aromatiska kryddor. Perfekt som förrätt eller mellanmål, dessa samosas passar vackert med chutneyer och erbjuder en härlig burk av äkta indisk smak i varje tugga.

Avslutande Tankar

Indiska förrätter i Östersund erbjuder inte bara en smakupplevelse utan också en kulturell resa genom det indiska kökets rika arv. Oavsett om det är för att njuta av en populär favorit som samosas eller utforska nya smakrika alternativ som tandoori räkor, finns det något för alla att uppskatta och njuta av. Utforska det stora utbudet av indiska förrätter på Tripti och låt dig förföras av indiska kryddor, dofter och smaker som tar din matsupplevelse till nya höjder.

sv_SESwedish
Rulla till toppen