Tripti

OM TRIPTI

Välkommen till Tripti, din främsta destination för att uppleva de rika och mångsidiga smakerna av det indiska köket i Östersund. Vi brinner för att föra den autentiska smaken av Indien till ditt bord och blanda traditionella recept med samtida kulinariska tekniker för att skapa en unik matupplevelse. Och vi gör samma sak från årtionden.

Vår berättelse och erfarenhet

I’m Mamun Patwary, ägaren till tripti, jag grundade 2003 med en kärlek till indisk mat och en önskan att dela dess livfulla smaker. Våra 20 år av outsägligt hårt arbete och erfarenhet har gjort att Tripti har en omhuldad plats för både lokalbefolkningen och besökare i Östersund. Min resa började med ett enkelt uppdrag: att ge en autentisk indisk matupplevelse som inte bara gläder gommen utan också hyllar Indiens rika kulturarv.

När jag öppnade den indiska restaurangen i Östersund hade jag få saker i tankarna, kompromissa aldrig med kvaliteten på maten, serveringspersonalen för toppbeteende och uppenbarligen de indiska kockarna för fantastisk indisk mat. Och jag gjorde det inom de första dagarna. Nu tillhandahåller vi inte bara kvalitetsmaten utan också den trevliga miljön. Intressant nog har vi kunder som besöker från ett decennium.

Vår vision

Förutom att erbjuda den bästa indisk matupplevelsen med den bästa sittmiljön, strävar vi efter att vara mer än bara en restaurang. Vi strävar efter att vara en kulturell bro som för människor samman genom god mats universella språk. Vår vision är att skapa en matmiljö där varje måltid är ett äventyr, fylld med smaker, aromer och texturer som transporterar dig till hjärtat av Indien.

Mamun Patwary - Founder Of Tripti

Vårt engagemang med kunderna

Vi är fast beslutna att tillhandahålla exceptionell service. Vår vänliga och kunniga personal finns här för att se till att din matupplevelse blir trevlig och minnesvärd. Oavsett om du äter, tar ut eller är värd för ett speciellt evenemang, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar.

Kontrollera våra åtaganden

1- Högkvalitativa ingredienser för mat

2- Professionalism från vår personal

3- Matleverans i tid, oavsett om du äter in eller tar ut

4- Trevlig miljö för att njuta av din måltid

5- Decennier av erfarna indiska kockar

Samhällsengagemang

Vi tror på att ge tillbaka till samhället som har omfamnat oss. Tripti är stolta över att stödja lokala bönder och producenter, samt olika samhällsinitiativ och evenemang. Vårt mål är att vara en positiv och aktiv del av Östersundssamhället.

Vår meny

Vår meny är ett bevis på Indiens kulinariska mångfald. Från kryddiga curryrätter till delikata tandoorirätter, alla föremål är tillagade med de färskaste ingredienserna och autentiska kryddor. Vi erbjuder en mängd olika alternativ inklusive:

  • Huvudrätter: Utforska vårt rika urval av huvudrätter, med klassiker som Butter Chicken, Lamb Rogan Josh och Paneer Tikka Masala.
  • Aptitretare: Börja din måltid med våra smakrika förrätter, som krispiga samosas, kryddiga Pakoras och uppfriskande Raita.
  • A La Carte: Njut av vår speciellt utvalda A La Carte-meny, som erbjuder en rad rätter som lyfter fram det bästa från det indiska köket.
  • Lunchbuffé: Vår lunchbuffé är en fest för sinnena, med en mängd olika rätter som låter dig prova Indiens olika smaker i en och samma stund.

Färska och lokala råvaror

Vi tror på att endast använda ingredienser av högsta kvalitet. Vårt engagemang för färskhet och kvalitet innebär att vi köper många av våra råvaror lokalt, vilket säkerställer att varje rätt är så fräsch och smakrik som möjligt.

Kontakta oss

Det finns flera val för kunden att välja och njuta av den indiska maten i Östersund. Oavsett om du vill komma på lunchen eller föredrar a la carte, är Tripti riktningen du bör gå mot när det kommer till indisk mat på grund av deras erfarenhet och matkvaliteten på varje indisk maträtt.

sv_SESwedish
Rulla till toppen